zaterdag 24 februari 2024
25 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Medewerkers Bureau VIDS werken aan teambuilding

lees ook ...

In de Rechtbank: President Chan vs ondernemer Gerard; Verbod...

Gisteren, woensdag 21 februari, was de rechtszaak in de Rechtbank van Rotterdam, over het veel besproken boek van Gerard van den Bergh, Zaken doen in Suriname, Corruptie op het hoogste niveau. Het boe...

Als onderdeel van de training projectmanagement, moeten medewerkers van Bureau VIDS onder begeleiding van coach Brain Sitaram van Stichting Compuact een teambuilding activiteit uitvoeren. Zij hebben zich dinsdag tijdens een sessie actief ingezet om het doel van dit onderdeel op papier te zetten.

Er zijn verschillende onderwerpen aangehaald die voor een sterkere band tussen de medewerkers kan zorgen. Het gaat namelijk om onder andere de verbetering van het vertrouwen en de samenwerking, zwakke kanten en sterke punten identificeren, elkaar beter leren kennen, cultuurbotsingen voorkomen en werkstress verminderen.

De bedoeling is om over enkele weken een teambuilding activiteit te houden buiten Paramaribo om vooral de eenheid onder de groep te versterken. Dat is belangrijk bij de uitvoering van gemeenschapsprojecten zoals de aanpak van klimaatverandering, een gezonde levensstijl na te streven om onder andere alcoholmisbruik onder Inheemsen in te dammen en voedselzekerheid te garanderen in de dorpen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMedewerkers Bureau VIDS werken aan teambuilding