zondag 4 december 2022
25.5 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
0
(0)

Medewerkers Bureau VIDS werken aan teambuilding

lees ook ...

President Santokhi zegt waarom het financieel moeilijk zal b...

President Chandrikapersad Santokhi heeft tijdens een regerings persconferentie op maandag 28 november jongstleden aangeven dat de regering ruim 400 miljoen SRD per maand besteed aan brandstofsubsidie ...

Als onderdeel van de training projectmanagement, moeten medewerkers van Bureau VIDS onder begeleiding van coach Brain Sitaram van Stichting Compuact een teambuilding activiteit uitvoeren. Zij hebben zich dinsdag tijdens een sessie actief ingezet om het doel van dit onderdeel op papier te zetten.

Er zijn verschillende onderwerpen aangehaald die voor een sterkere band tussen de medewerkers kan zorgen. Het gaat namelijk om onder andere de verbetering van het vertrouwen en de samenwerking, zwakke kanten en sterke punten identificeren, elkaar beter leren kennen, cultuurbotsingen voorkomen en werkstress verminderen.

De bedoeling is om over enkele weken een teambuilding activiteit te houden buiten Paramaribo om vooral de eenheid onder de groep te versterken. Dat is belangrijk bij de uitvoering van gemeenschapsprojecten zoals de aanpak van klimaatverandering, een gezonde levensstijl na te streven om onder andere alcoholmisbruik onder Inheemsen in te dammen en voedselzekerheid te garanderen in de dorpen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMedewerkers Bureau VIDS werken aan teambuilding