donderdag 1 december 2022
30 C
Paramaribo
5.3 C
Amsterdam
5
(1)

Medewerker kinderhuis maakt zich schuldig aan seksueel misbruik

lees ook ...

Carla Boëtius-Geldorp wint communicatie award 2022

Het Centrum voor Communicatie & PR (CCPR) heeft in de Ballroom van hotel Torarica, de communicatie awards voor 2022 uitgereikt. Dit jaar zijn de communicatie awards uitgereikt in de categorieën: d...

Er is wettig en overtuigend bewijs geleverd tegen Dinnanath J. Hij was werkzaam in een kindertehuis, waar is bewezen dat hij kinderen heeft misbruik en mishandeld. Rechter Lydia Raavenberg is akkoord gegaan met de strafeis van het Openbaar Ministerie. De man heeft acht jaar celstraf gekregen.

Dinnanath J. heeft zes meisjes en een jongen  seksueel misbruikt, die in het kindertehuis wonen. De rechter motiveerde dat de man het vertrouwen, van de kinderen heeft geschaad. Zij zei dat hij de kinderen  geborgenheid heeft ontnomen en hen met emotionele schade heeft opgezadeld.

De verdachte bleef bij zijn onschuld, en verweet de beschuldiging aan jaloezie. Hij  was werkzaam als chauffeur en magazijnmedewerker van het kindertehuis. Ook vermoed hij een opgezet plan en valse aangifte tegen hem. Dinnanath J. vertelde, dat hij erop toezag dat medewerkers van het kindertehuis geen donatiespullen uit het magazijn meenamen naar huis. Dat is rede tot haat tegen hem.

Advocaat Vinay Moerahoe vroeg om een mildere straf.  Hij zei dat ernstig rekening gehouden moet worden met de mogelijkheid dat de slachtoffers het verhaal verzonnen kunnen hebben. Hij is van mening dat onvoldoende wettig en overtuigend bewijs aanwezig is.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMedewerker kinderhuis maakt zich schuldig aan seksueel misbruik