dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
4.5
(2)

Mede-inzittende overleden bij eenzijdig verkeersongeval

lees ook ...

Rechter en OM onderzoeken plaats delict in zaak tegen voorma...

De kantonrechter Maytrie Kuldip Singh heeft samen met het Openbaar Ministerie (OM) een bezoek gebracht aan de Centrale Markt van Paramaribo (CMP) in verband met de rechtszaak tegen de voormalige markt...

Bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Wayamboweg in het district Saramacca is zondag de 22-jarige mede-inzittende Perkash Hira overleden. Na de melding van een verkeersongeval met dodelijke afloop deed de politie van het bureau Saramacca de plek aan voor onderzoek.

Bij aankomst op de locatie werd het zwartgelakte voertuig in de langs de weg lopende trens aangetroffen, waarbij Perkash geen teken van leven meer vertoonde. De 20-jarige autobestuurder Rinesh S. klaagde van pijn aan zijn rechterschouder.

Gebleken is dat Rinesh, die onder invloed van alcohol verkeerde en niet in het bezit is van een Surinaams rijbewijs, over de Wayamboweg reed. Hij kwam vanuit de richting van Paramaribo gaande naar die van Monkshoop. Gelet op de aangetroffen sporen, bestaat het vermoeden dat de automobilist met een heel hoge snelheid heeft deelgenomen aan het verkeer.

Hij zou de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren, meldt de afdeling Public Relations van de politie. Hij geraakte van de weg en belandde in de langs de weg lopende trens met voor de bijrijder Perkash het noodlottige gevolg. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast.

Het ontzielde lichaam van Perkash is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMede-inzittende overleden bij eenzijdig verkeersongeval