vrijdag 24 maart 2023
26.8 C
Paramaribo
11.7 C
Amsterdam
0
(0)

Mathoera: “Individuele prestaties militairen bepalen kwaliteit Nationaal Leger”

lees ook ...

Visit by Helena Konig, a prominent EU official

President Chandrikapersad Santokhi received a courtesy call from Helena Konig, Deputy Secretary-General of the European External Action Service (EEAS) for Economic and Global Affairs. The United State...

Op 10 maart 2023 zijn maar liefst 128 militairen bij het Nationaal Leger bevorderd in een naast hogere rang. Onder hen zijn 9 militairen die de rang van kapitein hebben bereikt, terwijl 1 persoon bevorderd is tot eerste luitenant. Verder zijn 6 militairen bevorderd tot sergeant der eerste klasse, terwijl 59 korporaals de rang van eerste klasse hebben gekregen.

Daarnaast zijn nog eens 32 militairen bevorderd tot korporaal en 21 tot soldaat der eerste klasse. Defensieminister Krishna Mathoera feliciteerde de bevorderde militairen en benadrukte dat hun individuele prestaties de kwaliteit van het Nationaal Leger als geheel bepalen. De minister onderstreepte ook dat het personeel van onschatbare waarde is voor de defensieorganisatie en dat militairen in de afgelopen periode hebben bewezen dat zij een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid van het land.

Kolonel Werner Kioe A Sen, bevelhebber van het Nationaal Leger, riep in zijn toespraak vooral officieren op om hun verantwoordelijkheid te nemen en ervoor te zorgen dat personeel tijdig wordt voorgedragen voor bevordering. Hij benadrukte dat leiders ten dienste staan van hun ondergeschikten en dat gemotiveerd personeel bijdraagt aan het succes van de organisatie en aan de veiligheid van Suriname.

Kioe A Sen sprak zijn trots uit over de inzet van het defensiepersoneel, ondanks de financiële en sociale uitdagingen waarmee zij te maken hebben.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMathoera: "Individuele prestaties militairen bepalen kwaliteit Nationaal Leger"