vrijdag 5 maart 2021
25.6C
Paramaribo
1.1C
Amsterdam
0
(0)

Masterclass ‘juridische valkuilen’ voor vrouwelijke ondernemers

lees ook ...

Suriname ontvangt alvast 1000 van de geschonken 50.000 vacci...

Vandaag mochten President Chandrikapersad Santokhi, minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken en minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid via de ambassadeur van India Mahender Singh Kanyal, al...

De masterclass ‘Juridische valkuilen bij (internationaal) ondernemerschap’ werd donderdag 21 januari op het ministerie van Buitenlandse zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) gehouden voor vrouwelijke ondernemers. Dit werd mogelijk gemaakt door Stichting Women Empowerment Network Suriname, een platform voor vrouwelijke ondernemers, in samenwerking met het ministerie van BIBIS.

BIBIS-minister Albert Ramdin is zeer ingenomen met deze samenwerking en geeft aan dat het goed zou zijn regelmatig een masterclass te organiseren. Behalve op juridische gebied, ook op het gebied van management en creativiteit in het algemeen. Dit kan bijdragen aan het stimuleren van vrouwen om op een professionele manier inhoud te geven aan een stukje economische ontwikkeling in Suriname.

De sprekers tijdens deze masterclass waren Carmen Breeveld, President van de Stichting WOMEN Entrepeneurs Netherlands, Co-Founder Stichting WENS, Mr. Cathelijne Elassaiss, Managing Partner en Directeur van Advocatenkantoor Elassais, Mr. Susan Derby, Partner Advocatenkantoor Nibte en Mr. Anneke Chin A Lin, Partner en Directeur van Notariskantoor Chin A Lin & Oord.

Mede organisator ‘Stichting Women Empowerment Network Suriname’, voorziet ondernemers van de kennis en vaardigheden om hun bedrijven een gezonde groei te laten door maken en om de economische afhankelijkheid van vrouwen in de ondernemerswereld te bevorderen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMasterclass 'juridische valkuilen' voor vrouwelijke ondernemers