woensdag 6 juli 2022
23.8 C
Paramaribo
12.6 C
Amsterdam
0
(0)

Masterclass ‘juridische valkuilen’ voor vrouwelijke ondernemers

lees ook ...

VN-topman: Samenwerking Suriname en rest regio zal geïntensi...

Suriname en de Verenigde Naties (VN) moeten hechter samenwerkingen om duurzame ontwikkeling te bereiken. Zo is naar voren gekomen tijdens een gezamenlijke persconferentie van president Chandrikapersad...

De masterclass ‘Juridische valkuilen bij (internationaal) ondernemerschap’ werd donderdag 21 januari op het ministerie van Buitenlandse zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) gehouden voor vrouwelijke ondernemers. Dit werd mogelijk gemaakt door Stichting Women Empowerment Network Suriname, een platform voor vrouwelijke ondernemers, in samenwerking met het ministerie van BIBIS. 

BIBIS-minister Albert Ramdin is zeer ingenomen met deze samenwerking en geeft aan dat het goed zou zijn regelmatig een masterclass te organiseren. Behalve op juridische gebied, ook op het gebied van management en creativiteit in het algemeen. Dit kan bijdragen aan het stimuleren van vrouwen om op een professionele manier inhoud te geven aan een stukje economische ontwikkeling in Suriname.

De sprekers tijdens deze masterclass waren Carmen Breeveld, President van de Stichting WOMEN Entrepeneurs Netherlands, Co-Founder Stichting WENS, Mr. Cathelijne Elassaiss, Managing Partner en Directeur van Advocatenkantoor Elassais, Mr. Susan Derby, Partner Advocatenkantoor Nibte en Mr. Anneke Chin A Lin, Partner en Directeur van Notariskantoor Chin A Lin & Oord.

Mede organisator ‘Stichting Women Empowerment Network Suriname’, voorziet ondernemers van de kennis en vaardigheden om hun bedrijven een gezonde groei te laten door maken en om de economische afhankelijkheid van vrouwen in de ondernemerswereld te bevorderen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMasterclass 'juridische valkuilen' voor vrouwelijke ondernemers