maandag 6 februari 2023
25.5 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

Massale vaccinatiecampagne met medewerking van bedrijven

lees ook ...

Oud-assembleevoorzitter Simons: “Regering heeft totaal geen ...

Jenny Simons, ondervoorzitter van de NDP, zegt dat de regering totaal geen plan heeft voor Suriname. Er wordt volgens haar een persoonlijk plan uitgevoerd. Dit zei ze zaterdagavond tijdens de kadermee...

Het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) in samenwerking met de Fernandes Group en de Surinaamse Brouwerij N.V., hebben de handen ineen geslagen en zijn een omvangrijke Covid-19-vaccinatiecampagne gestart. De kick-off vond op zaterdag 13 maart 2021 plaats in de zaal van de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF).

Abdoelkhan Nasir, verpleegkundige verbonden aan het AZP, geeft aan dat om en bij duizend landgenoten vandaag worden gevaccineerd. “Er is nog steeds een angst in de samenleving; mensen zijn bang voor het vaccin. Anderen hebben geen geloof in. Laat u niet beetnemen door valse informatie. Het wetenschappelijke fundament is er”, zegt Abdoelkhan.  “Registreert u zich en komt u zich vaccineren”.

Vandaag zijn er verschillende categorieën gevaccineerd: seniore burgers, kwetsbare ouderen en 40-plussers met onderliggende aandoeningen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMassale vaccinatiecampagne met medewerking van bedrijven