zondag 14 augustus 2022
31.6 C
Paramaribo
30.8 C
Amsterdam
0
(0)

Massale vaccinatiecampagne met medewerking van bedrijven

lees ook ...

Motorrijder verongelukt aan de Saramaccaweg

Na melding van een aanrijding tussen een motrorijder en een DAf-truck aan de Saramaccaweg, deden de wetsdienaren van het bureau Groningen de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst van de politie werd  ...

Het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) in samenwerking met de Fernandes Group en de Surinaamse Brouwerij N.V., hebben de handen ineen geslagen en zijn een omvangrijke Covid-19-vaccinatiecampagne gestart. De kick-off vond op zaterdag 13 maart 2021 plaats in de zaal van de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF).

Abdoelkhan Nasir, verpleegkundige verbonden aan het AZP, geeft aan dat om en bij duizend landgenoten vandaag worden gevaccineerd. “Er is nog steeds een angst in de samenleving; mensen zijn bang voor het vaccin. Anderen hebben geen geloof in. Laat u niet beetnemen door valse informatie. Het wetenschappelijke fundament is er”, zegt Abdoelkhan.  “Registreert u zich en komt u zich vaccineren”.

Vandaag zijn er verschillende categorieën gevaccineerd: seniore burgers, kwetsbare ouderen en 40-plussers met onderliggende aandoeningen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMassale vaccinatiecampagne met medewerking van bedrijven