vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
0
(0)

Massacontrole op JAP Luchthaven: ANRS speurt naar onbetaalde boetes

lees ook ...

Vicepresident Brunswijk positief over IMF-inspanningen: R...

Vicepresident Ronnie Brunswijk, die aanvankelijk fel gekant was tegen de betrokkenheid van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), toonde zich nu redelijk tevreden over de behaalde resultaten. Hij be...

In het afgelopen jaar heeft de ANRS-afdeling van het Korps Politie Suriname tijdens controles op de Johan Adolf Pengel Internationale Luchthaven tientallen passagiers met openstaande verkeersboetes uit de rij gehaald. Deze passagiers kregen de mogelijkheid om ter plekke hun boete te betalen voordat ze hun reis konden vervolgen. In totaal zijn duizenden passagiers op diverse regionale en Mid-Atlantische vluchten gecontroleerd.

De ANRS werkt samen met partners zoals NV Luchthavenbeheer, de Militaire Politie die de Immigratiedienst uitvoert, en de afdeling Passenger Handling op de JAP Luchthaven. Volgens de ANRS zijn er zowel binnen als buiten Suriname nog veel mensen met openstaande verkeersboetes.

Om deze mensen op te sporen en hen de mogelijkheid te bieden de opgelegde straffen uit te voeren in de vorm van betaling of hechtenis, zijn er plannen om in het komende jaar meer samenwerkingen aan te gaan. De ANRS benadrukt dat het betalen van boetes van groot belang is voor het rechtvaardigheidsgevoel in de samenleving.

Voor informatie over verkeersvonnissen en de afhandeling van verkeersovertredingen kunnen mensen zich van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 13.00 uur wenden tot de ANRS-afdeling op het politiestation Latour, kamer 4, of bij het Parket aan de Limesgracht. Financiële afhandelingen kunnen ter plaatse worden verricht met contant geld of via het POS-systeem.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMassacontrole op JAP Luchthaven: ANRS speurt naar onbetaalde boetes