zaterdag 23 september 2023
28.3 C
Paramaribo
11.8 C
Amsterdam
0
(0)

MAS gedenkt bestgeslaagden Para

lees ook ...

Wegomlegging in verband met oefening Erewacht

In verband met de presentatie van de jaarbegroting, waarbij er een erewacht gevormd wordt, maakt het Korps Politie Suriname (KPS) bekend, dat er op woensdag 27 en vrijdag 29 september 2023, vooroefeni...

Bestgeslaagden in Para van VOJ en LBO zijn bemoedigd door de Maritieme Autoriteit Suriname (MAS) op woensdag 16 augustus jongstleden. Op het districtscommissariaat te Onverwacht werden zij in de bloemetjes gezet voor hun goede prestaties. Het MAS Excellence Award project met als policy “Striving for Excellence” is een programma om het beste uit leerlingen te halen.

De (best) geslaagden van de studierichtingen A, B en C op mulo- en lbo-niveau van Mulo Onverdacht, Mulo Kanaan, Mulo Paranam, VOJ Onverwacht, VOJ Copieweg, LBO G.A. Kortschool, LBO Witsanti en de Giovanni Montinischool, werden ontvangen en toegesproken op het districtscommissariaat te Onverwacht.

Geslaagden met de hoogste scores mochten een laptop en een oorkonde in ontvangst nemen. MAS-directeur Michel Amafo, districtscommissaris van Para, Marlene Joden, parlementariër Patrick Kensenhuis en MAS-president-commissaris Stanley Betterson waren aanwezig.

“Als bedrijf hebben wij een maatschappelijke verantwoordelijkheid. We noemen dat onze corporate social responsibility en in het kader daarvan hebben wij gemeend om met de verschillende scholen een project te draaien, waarbij wij de best geslaagden in de bloemetjes zetten. MAS probeert middels deze projecten de leerlingen te helpen vormen en stimuleren,” maakte directeur Amafo duidelijk.

Een dag daarvoor was het bedrijf in Commewijne om hetzelfde te doen. MAS neemt ook de best geslaagden van Marowijne mee. Amafo bemoedigde de geslaagden om in de top te blijven wanneer het gaat om schoolprestaties.

“Uitmuntendheid kan je alleen bereiken als je doelgericht bezig bent”, volgens directeur Betterson. Hij bood enkele geslaagden een vakantiejob aan.

Ook was er een spel onder de scholieren om hun algemene ontwikkeling te testen en prijzen te winnen, waaronder een waardebon en het boek “Haar drie werelden”, geschreven door president-commissaris Betterson.

Bron: De Communicatie Dienst

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMAS gedenkt bestgeslaagden Para