zondag 19 mei 2024
26.6 C
Paramaribo
18.1 C
Amsterdam
0
(0)

Marvin Kathusing al twee weken vermist in Den Haag

lees ook ...

Studenten van SHTTC schitteren tijdens culinair eindexamendi...

Bij het Suriname Hospitality and Training Centre (SHTTC) vond een bruisende afsluiting plaats van de Koks Niveau 3 opleiding, waarbij studenten hun culinaire vaardigheden en creativiteit ten toon spre...

Aan het begin van deze maand deed de familie van de 43-jarige Marvin Kathusing een dringende oproep omdat hij vermist werd. Twee weken later, ondanks intensieve zoekinspanningen, is er nog steeds geen spoor van hem gevonden. Zowel de politie als de familie doet een beroep op het publiek om te helpen bij de zoektocht.

Marvin wordt vermist sinds dinsdag 2 april 2024 om 08.00 uur uit Den Haag, waar hij voor het laatst is gezien in de omgeving van de Vruchtenbuurt. Mogelijk is hij vertrokken vanuit de Mangostraat in de richting van Laakkwartier, Den Haag.

Hij is te herkennen aan zijn stevige postuur en draagt een donkere sportbroek, een donker shirt en zwarte gympen met witte kenmerken/zool. Hij zou zich te voet kunnen verplaatsen.

“Marvin, als je dit bericht leest: Je hoeft niet bang te zijn, we zijn niet boos en we willen je helpen. Neem alsjeblieft contact op met je moeder, ze wacht op jou,” schrijft de familie vandaag.

Alle tips zijn welkom en kunnen worden doorgegeven aan de politie via 0800-6070.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMarvin Kathusing al twee weken vermist in Den Haag