zondag 23 januari 2022
24.4 C
Paramaribo
6.2 C
Amsterdam
0
(0)

Martin Luther Kingweg wordt hersteld

lees ook ...

Covid 19 Vaccinatie-angst door internet-verzinsels

Die vreselijke, voor armen, vrouwen en gekleurde mensen moorddadige president van Brazilie,Bolsonaro, die straks in Su op bezoek is noemde Covid19 dom en gewetenloos een griepje. Toen kreeg Brazilie...

Het gedeelte van de Martin Luther Kingweg tussen de Tout Lui Faut kanaalweg en de Latourweg wordt binnenkort hersteld en geherasfalteerd. De werkzaamheden vinden plaats van maandag 04 oktober tot en met zondag 31 oktober 2021. De aannemer Kuldipsingh Infra NV zal  ‘s nachts werken van acht tot zes. Er zal zowel aan de weg als het rijwielpad gewerkt worden.

Tijdens de uitvoering van deze wegwerkzaamheden zal van de voornoemde wegstrekking steeds 1 rijstrook afgesloten zijn voor het verkeer. De verkeersomleiding voor het doorgaand verkeer van noord naar zuid zal via het rijwielpad geschieden. Het verkeer van zuid naar noord zal omgeleid worden via de opengestelde rijstrook. Het langzaam verkeer zal via de oostelijke rijbaan worden omgeleid. Verkeersborden ter plaatse zullen de rijrichtingen aangeven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMartin Luther Kingweg wordt hersteld