vrijdag 29 maart 2024
26 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
0
(0)

Marronflix award voor nieuwspresentator Flakalobi

lees ook ...

Training ondernemerschap voor Commewijne

Het landelijke trainingstraject van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) doet Commewijne aan. De training “ Basisvaardigheden Ondernemerschap” wordt i...

Oscar Flakalobi, die nieuwspresentator is, heeft de Marronflix Orlando ‘Lantje’ Mayan Award ontvangen. Door de Surinaamse streamingdienst Marronflix wordt onderstreept dat Flakalobi jarenlang een belangwekkende informatiestroom in stand heeft gehouden en met zekere consistentie een markante bijdrage levert aan de marroncultuur.

Flakalobi heeft als nieuwspresentator op zijn eigen ludieke manier jarenlange onafgebroken informatie gebracht naar en vanuit de Marrongemeenschap. Hij is onder meer bekend van de dagelijkse nieuwsshow ‘A toli na a bon ondoo’ op Radio Koyeba. Zo groeide hij zondermeer uit tot populairste nieuwsman binnen de Marrongemeenschap en drukte daarmee ook zijn stempel in de showbizz.

Hij weet met zijn nieuwspresentaties niet alleen de Marrongemeenschap, maar ook anderen te boeien. ‘A toli na a bon ondoo’ wordt ook goed beluisterd door Surinamers in Nederland, België, Frans-Guyana en Frankrijk.

De eerste Marronflix Orlando ‘Lantje’ Mayan Award werd december 2021 uitgereikt aan dancehall artiest Lowenso ‘King Koyeba’ Misiedjan.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMarronflix award voor nieuwspresentator Flakalobi