woensdag 24 juli 2024
26 C
Paramaribo
19.5 C
Amsterdam
5
(2)

Marokko schenkt kunstmest aan Suriname

lees ook ...

Man dodelijk gewond bij rotonde aan Koningstraat

Vanmorgen is A.L. (61) tragisch om het leven gekomen bij de rotonde aan de Koningstraat. Hij liep dodelijke verwondingen op aan zijn hoofd en is ter plekke overleden aan de gevolgen van hevig bloedver...

Suriname heeft een lading van 500 ton kunstmest als geschenk ontvangen van de regering van Marokko. Dit is ter ondersteuning van de agrarische sector. De lading betreft voornamelijk fosfaat meststoffen waaronder Di-Amonium Fosfaat en Rock Fosfaat. 

In samenwerking met ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij wordt middels registratie getracht, actieve landbouwers uit alle districten in aanmerking te laten komen voor de kunstmest afkomstig uit Marokko. Normaal moet de landbouwer meer dan SRD 3000 neertellen voor een zak kunstmest.

Landbouwers kunnen na registratie op de WhatsApp nummers  8583378 of 7292777 of bellen op 436844, een zak kunstmest voor SRD 375 kopen bij Landbouw Coöperatie Kwatta.

Voor de registratie per WhatsApp of telefonisch gesprek moeten de actieve landbouwers overleggen, het adres van het landbouwperceel, hun identiteitskaart en een Contactnummer.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

24 REACTIES

24 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMarokko schenkt kunstmest aan Suriname