vrijdag 2 december 2022
24.7 C
Paramaribo
2.6 C
Amsterdam
0
(0)

Marktverkopers krijgen waardebon van First Lady

lees ook ...

Suriname moet beleid uitstippelen over omgaan met bos

President Chandrikapersad Santokhi vindt dat het belangrijk is om een duidelijk beleid uit te stippelen hoe we met ons bos omgaan en de carbon negatieve status blijven behouden. Het is alom bekend dat...

First Lady Melissa Santokhi heeft op donderdag 8 april waardebonnen geschonken aan de marktverkopers van het district Paramaribo. De presidentsvrouw is zich bewust van de noden binnen de samenleving en probeert hen die dat het meest nodig hebben middels waardebonnen tegemoet te komen. In plaats van pakketten met vooraf geselecteerde producten, worden er coupons verstrekt waarmee de mensen  spullen naar keuze kunnen kopen bij de aangewezen supermarkten. First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry overhandigde de coupons persoonlijk.

De presidentsvrouw werd vergezeld door districtscommissaris Ricardo Bhola van Paramaribo Noord-Oost, en heeft een rondleiding gekregen van marktmeester Anil Dhanai. Districtscommissaris Bhola geeft aan enorm blij te zijn met het bezoek van de first lady aan de Centrale Markt Paramaribo en liet haar de verbeteringen zien die zijn doogevorerd. Zij hoorde ook de noden van de doelgroep aan. De presidentsvrouw heeft kunnen waarnemen onder welke omstandigheden de marktventers werken om de Surinaamse samenleving dagelijks te voorzien van verse groenten, fruit en andere producten. Districtscommissaris Bhola sprak de hoop uit dat er een intensieve samenwerking zal komen met het Instituut van de first lady om projecten uit te voeren.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

9 REACTIES

9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMarktverkopers krijgen waardebon van First Lady