maandag 3 oktober 2022
29.4 C
Paramaribo
10.8 C
Amsterdam
5
(1)

Marktventers Centrale Markt ontvangen waardebonnen van first lady

lees ook ...

Verhalen over culturen en saamhorigheid

Kit-Ling Tjong Piang Gi, een Surinaamse kunstenaar wiens overgrootvader van moederskant in 1854 met de eerste groep Chinezen naar Suriname emigreerde, heeft ons verrast met het boek ‘Het Alakondre Dra...

Marktverkopers van de Centrale Markt hebben waardebonnen ontvangen van first lady Mellisa Santokhi. De presidentsvrouw is zich bewust van de noden binnen de samenleving en probeert zij die het het meest nodig hebben middels waardebonnen tegemoet te komen. In plaats van pakketten met vooraf geselecteerde producten, worden er coupons verstrekt waarmee de mensen hun spullen naar keuze kunnen betrekken bij de aangewezen supermarkten.

De presidentsvrouw werd vergezeld door districtscommissaris Ricardo Bhola van Paramaribo Noordoost en heeft een rondleiding gekregen van marktmeester Anil Dhanai. Districtscommissaris Bhola geeft aan enorm blij te zijn met het bezoek van de first lady aan de Centrale Markt Paramaribo.

“Wij zijn enorm ingenomen en voelen ons vereerd. Wij hebben de first lady warm verwelkomd en hebben haar de vele verbeterpunten laten zien die wij doorgevoerd hebben op de markt”, zei de burgervader.

De presidentsvrouw heeft met diverse marktverkopers gesproken en de noden en kreten van de doelgroep aangehoord. Zij heeft kunnen waarnemen onder welke omstandigheden de marktventers werken om de Surinaamse samenleving dagelijks te voorzien van verse groenten, fruit en andere producten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMarktventers Centrale Markt ontvangen waardebonnen van first lady