vrijdag 9 december 2022
25 C
Paramaribo
-0.7 C
Amsterdam
0
(0)

Marktmeesters willen heropening markten

lees ook ...

Dorpelingen Donderskamp willen problemen zelf vastleggen

Medewerkers van Bureau VIDS en dorpelingen van Konomerume (Donderskamp) hebben een aanvang gemaakt met een multimedia training, die tot en met maandag duurt. De bewoners van Konomerume kunnen hierdoor...

De marktmeesters van de  Openbare Markten kijken uit naar heropening van de markten. Op woensdag 28 april was er een clusteroverleg op het commissariaat Paramaribo Noord-Oost. Naast districtscommissaris Ricardo Bhola waren aanwezig de heren Anil Dhanai en Patrick Grando, marktmeesters van respectievelijk de Centrale Markt en de Noodmarkt. Ook waren aanwezig vertegenwoordigers van de ministeries van Regionale Ontwikkeling en Sport, Arbeid Werkgelegenheid & Jeugdzaken en Justitie en Politie. De Belangengroep Markten gaf aan dat de sluiting van de openbare markten ernstige gevolgen heeft gehad.

Marktverkopers, landbouwers en consumenten worden gedupeerd door de situatie. Het zijn veelal personen die van dag tot dag leven. De situatie buiten de markten alwaar de verkopers zich nu bevinden is niet rooskleurig. De marktmeesters hebben gevraagd naar spoedige heropening van de markten. DC Bhola gaf aan dat het commissariaat en de bestuursambtenaren alles hebben gedaan om geldende protocollen te implementeren en te handhaven. Hij pleitte ook voor de spoedige opening van de openbare markten, met inachtneming van alle geldende Covid-19-maatregelen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMarktmeesters willen heropening markten