vrijdag 9 december 2022
28.9 C
Paramaribo
1.9 C
Amsterdam
0
(0)

Markten krijgen schoonmaakbeurt

lees ook ...

American Airlines stopt vluchten op Suriname

Ingaande 1 maart 2023 zal de luchtvaartmaatschappij American Airlines zijn vluchten naar Paramaribo stopzetten. Het bedrijf meldt in een verklaring dat het besluit om de dienst te beëindigen werd geno...

De Centrale- en Vreedzaammarkt zullen om de drie maanden een schoonmaakbeurt krijgen. Vanaf het aantreden van de huidige regering heeft de Centrale Markt al drie keer een grondige schoonmaakbeurt gekregen. Marktmeester Anil Dhanai belooft dat de Vreedzaammarkt, die gedurende een lange periode was verwaarloosd, ook aandacht zal krijgen. 

Volgens de marktmeester is het de bedoeling dat beide markten schoon en aantrekkelijk  worden gemaakt. Dit is niet alleen voor toeristen bedoeld, maar voor de totale samenleving. Bij de districtscommissaris van Paramaribo-Noordoost, Ricardo Bhola, is er  een offerte ingediend. Er is ook een plan om een bedrijf aan te trekken. Dit bedrijf zal verantwoordelijk zijn voor het bestrijden van insecten.

De voorkant van de Vreedzaammarkt is nu helemaal opgeknapt. Het wachten is op de burgervader om goedkeuring te geven voor het vervangen van het dak en voor het plaatsen van een plafond. De hygiëne op de beide markten moet optimaal zijn. Vanaf de markt weer is opengesteld heeft de marktmeester enkele maatregelen moeten treffen ter bescherming van de marktventers en de bezoekers.

Bij de Centrale Markt zijn de lege stands opgeruimd en daarvoor komen units in de plaats, die verhuurd zullen worden aan marktventers. Dit zal de markt ook een ander gezicht geven, qua aantrekkelijkheid. De marktmeester wil ook personen die groenten en fruit langs de weg verkopen een plek geven op de markt. Hij zal dit nog met de burgervader bespreken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMarkten krijgen schoonmaakbeurt