zondag 14 april 2024
24.7 C
Paramaribo
10.1 C
Amsterdam
0
(0)

Maritieme politie krijgt vaartuig cadeau van Yamaha Company Japan

lees ook ...

Nationale veiligheidsaanpak: politie en militairen nemen act...

Tijdens een bijeenkomst in De Nationale Assemblee op donderdagavond hebben de ministers Kenneth Amoksi van Justitie & Politie en Krishna Mathoera van Defensie aangekondigd dat er onmiddellijk acti...

Dhr. S. Suzuki, vertegenwoordiger van Yamaha Company Japan, heeft op vrijdag 21 oktober aan de Waterkant te Domburg een vaartuig overgedragen aan de Martieme politie van het Korps Politie Suriname (KPS). De overdracht van de  Eagle EYE, vond plaats in het kader van de veiligheid en ter bestrijding van de criminaliteit te water.

Het KPS is niet alleen bezig met het bestrijden van de criminaliteit te land, maar ook te water. Het gaat in deze om een snelle boot die feestelijk in ontvangst werd genomen door de politie organisatie. Met de ingebruikname van het vaartuig werden korte toespraken gehouden.

Dhr. Suzuki, vertegenwoordiger van Yamaha Company Japan bood het geschenk aan en kreeg het woord. Daarna volgden de waarnemend directeur Operationele Diensten van het ministerie van Justitie en Politie, Dhr. P. Campagne, Directeur Beleidsvoorbereiding en Beheer, Commissaris van politie, R. Akkal en het wnd. hoofd Speciale Diensten, Hoofdinspecteur van politie, E. Hunte die ook hun zegje deden.

Verder waren ook aanwezig de kustwacht van Suriname, de Maritieme Autoriteit Suriname (MAS), de militairen, NV Havenbeheer Suriname, VSH United en leden van de bestuursdienst

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMaritieme politie krijgt vaartuig cadeau van Yamaha Company Japan