dinsdag 27 september 2022
28.4 C
Paramaribo
9.8 C
Amsterdam
5
(1)

Maritieme politie houdt 15 backtrackreizigers aan bij Nannisluis

lees ook ...

Public Sector Reform oftewel verkleining ambtenaren apparaat...

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken (BiZa) heeft op donderdag 22 september een plenaire sessie gehouden over het Public Sector Reform programma. Dit programma houdt onder andere in de verplichtte la...

In opdracht van regio-commandant West, Hemantkoemar Sardjoe heeft de maritieme politie van regio West vanmiddag rond 13.00u een actie gevoerd achter de Nannisluis te Clarapolder in Nickerie. De manschappen hebben daarbij assistentie gevraagd van RBT West. Toen men de aanwezigheid van de politie opmerkte vluchtten reizigers de bossen in. De politie kon  vijftien personen  aanhouden en overbrengen. Het zijn 5 Surinamers en tien Guyanezen. De rest wist te ontsnappen.

De Guyanezen hebben geen bescheiden, en zijn dus illegaal in Suriname. De mensen hielden zich schuil achter de Nannisluis, en zijn naar Suriname gekomen via de backtrackboten.

De zaak is nu overgedragen aan station Corantijn. Smokkelwaar is ook aangetroffen bij de smokkelaars. Het zijn levensmiddelen, toiletartikelen en kleding. Het onderzoek wordt voortgezet.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMaritieme politie houdt 15 backtrackreizigers aan bij Nannisluis