vrijdag 1 december 2023
31.5 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
0
(0)

Marihuana en hasj in beslag genomen bij aanhouding op de Surinamerivier

lees ook ...

Doksenclub rechtszaak: Van Den Bergh vertelt zijn verhaal Li...

Morgen, vrijdag 1 december, doet Gerard van den Bergh een boekje open over de perikelen waarin hij terecht is gekomen. Er lopen diverse rechtszaken waarbij de tegenpartij de Staat is alsook Kirpala...

De twee verdachten M.C. (31) en S.P. (17) zijn op 18 oktober rond 19:30 uur door leden van de Maritieme politie aangehouden op de Surinamerivier ter hoogte van Pomona wegens overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Tijdens een surveillance op de rivier bij de samenvloeiing van de Suriname- en Commewijnerivier, troffen politiemedewerkers een blauwwit gelakt houten vissersvaartuig aan en voerden een inspectie uit.

Kapitein D.S. (37) en vier bemanningsleden werden gefouilleerd. Bij de twee bemanningsleden, M.C. en S.P., werden elk een plastic zak met een hoeveelheid marihuana aangetroffen. Daarnaast had M.C. ook nog een stuk hasj bij zich. De aangetroffen drugs werden door de politie in beslag genomen.

In de opslagruimte van het vaartuig werd geen vis aangetroffen en de benodigde documenten van het vaartuig waren in orde. Beide verdachten en de drugs werden vervolgens overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade voor verder onderzoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMarihuana en hasj in beslag genomen bij aanhouding op de Surinamerivier