donderdag 21 september 2023
32.9 C
Paramaribo
15.2 C
Amsterdam
0
(0)

Marianne Cornet verlangt naar ‘Soul of Sisters’ concert

lees ook ...

OGA en partners bundelen krachten voor Wereld Schoonmaakdag ...

Ter ere van Wereld Schoonmaakdag op 16 september hebben verschillende organisaties zich verenigd om diverse gebieden in het hele land schoon te maken. Hierbij wordt de nadruk gelegd op het bewustmaken...

Soulsister Marianne Cornet hoopt al jaren het publiek te vergasten op een ‘Sister of Soul’ show samen met haar zus Claire. Cornet maakt nu deel uit van een nieuwe muziekformatie Wan Fatu. Vrijdag jongstleden trad zij op in Hook & Catch aan de Verlengde Hogestraat in een event georganiseerd door het restaurant, Wan Fatu en El Mejor. 

Tijdens het optreden traden de zangeressen Ruth Oldenstam, Karin Berenstein en Afi Clydesdale op als supportacts.

“We zijn zusters en houden beiden van soul, kunnen goed entertainen en we zingen beiden de sterren van de hemel. Samen op het podium zijn we zeker een power act”, zegt Cornet zelfverzekerd.

Cornet heeft haar kunnen ook getoond op het gebied van acteren. De zangeres was te zien in theaterstukken zoals ‘Onder vrouwen over mannen’,  ‘Fri Yeye’,  ‘Na Bigi Du’, en ook in de films Lost in Hustle, en Miss Sing Song. Zij is ook regelmatig te bewonderen geweest in reclamespots.

Bron Foto: de Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMarianne Cornet verlangt naar 'Soul of Sisters' concert