woensdag 29 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
6.4 C
Amsterdam
0
(0)

Marciano Jong nieuwe districtssecretaris van Kabalebo

lees ook ...

Frédérique de Man praat met de assemblee over de slavernijex...

De Nederlandse Frédérique de Man heeft op donderdag 23 maart jongstleden gesproken  met de commissie Mensenrechten in De Nationale Assemblée over het traject dat ingezet moet worden na de excuses van ...

Marciano Jong werd op 22 oktober beedigd als Districtssecretaris van Kabalebo. “U neemt een zware taak op u en u zal goed moeten samenwerken met de district-commissaris.” zei vicepresident Ronnie Brunswijk op 22 oktober bij de beëdiging op het Kabinet van de Vice-President.

Minister Gracia Emanuel van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS), die evenals districtscommissaris (DC) Josta Lewis aanwezig was bij de beëdiging, hield de nieuwe districtssecretaris voor dat hij een wit pak heeft. “Niet omdat het wit is, wil dat zeggen dat het niet vies mag worden,” zei de bewindsvrouw lachend, daarbij aanvullend dat er hard gewerkt zal moeten worden.

De DC hield haar gloednieuwe districtssecretaris voor geen moeilijk persoon te zijn. Zij staat als burgermoeder altijd open voor het gesprek met de secretaris. “Het wederzijds respect gaat ervoor zorgen dat het werk gedaan wordt,” sprak de DC. Bij de beëdiging was het traditioneel gezag van Powaka aanwezig alsook de onderdirecteur van de Ontwikkelingsdienst Kayleigh Galgren van het ministerie van ROS.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMarciano Jong nieuwe districtssecretaris van Kabalebo