donderdag 6 oktober 2022
32.7 C
Paramaribo
15.7 C
Amsterdam
5
(1)

Manorath voorzitter Affordable Housing Project Steering Committee

lees ook ...

Uurloon gedetineerden aangepast

Het uurloon van gedetineerden is door minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie (Juspol) aangepast. Gevangenen ontvingen een uurloon dat varieerde tussen SRD 2,40 en SRD 7. Dit bedrag is gebrach...

Er zijn ruim 3.775 woningen in het heel land dat opgezet, gerenoveerd of uitgebreid moeten worden. Harish Manorath is benoemd tot voorzitter van de Project Steering Committee van het Affordable Housing Project (AHP). Er zal’ met alle eerbied en respect invulling gegeven worden aan de taken’.

Alleenstaande moeders zullen 40 procent van de woningen toegewezen krijgen door tussenkomst van NGO’s. Veel gezinnen kunnen worden geholpen door dit project. Een goed dak boven het hoofd hebben is een basisbehoefte van een mens volgens minister Ramsaran. De bewindsman heeft vertrouwen in de stuurgroep, waarin ook zitting hebben  vertegenwoordigers van de ministeries en NGO’s.

Gregory Rusland, coördinator van het clusterteam ‘Woningbouw’ is ingenomen met het feit, dat dit wordt aangepakt, want met de installatie van deze groep kunnen zaken weer op gang komen. “Er is veel werk te doen, dus we moeten gelijk aan de slag” zegt Rusland. Monorath garandeerde dat met alle eerbied en respect invulling gegeven zal worden aan de taken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameManorath voorzitter Affordable Housing Project Steering Committee