donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
12 C
Amsterdam
5
(1)

Manorath voorzitter Affordable Housing Project Steering Committee

lees ook ...

Scholen open op dag van protest

Vrijdag aanstaande gaat de “Alles Plat” beweging weer de straat op om verder te protesteren. Burgervader Bhola rekent op een ordelijk verloop van zaken. Fols(De Federatie van Organisatie van Leerkrach...

Er zijn ruim 3.775 woningen in het heel land dat opgezet, gerenoveerd of uitgebreid moeten worden. Harish Manorath is benoemd tot voorzitter van de Project Steering Committee van het Affordable Housing Project (AHP). Er zal’ met alle eerbied en respect invulling gegeven worden aan de taken’.

Alleenstaande moeders zullen 40 procent van de woningen toegewezen krijgen door tussenkomst van NGO’s. Veel gezinnen kunnen worden geholpen door dit project. Een goed dak boven het hoofd hebben is een basisbehoefte van een mens volgens minister Ramsaran. De bewindsman heeft vertrouwen in de stuurgroep, waarin ook zitting hebben  vertegenwoordigers van de ministeries en NGO’s.

Gregory Rusland, coördinator van het clusterteam ‘Woningbouw’ is ingenomen met het feit, dat dit wordt aangepakt, want met de installatie van deze groep kunnen zaken weer op gang komen. “Er is veel werk te doen, dus we moeten gelijk aan de slag” zegt Rusland. Monorath garandeerde dat met alle eerbied en respect invulling gegeven zal worden aan de taken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameManorath voorzitter Affordable Housing Project Steering Committee