zaterdag 20 april 2024
24.5 C
Paramaribo
8.1 C
Amsterdam
0
(0)

Voorbereidingsbijeenkomst ivm Agrarische beurs

lees ook ...

President Santokhi bezoekt Huawei-hoofdkantoor in China

Tijdens zijn staatsbezoek aan China bracht president Chandrikapersad Santokhi op 16 april 2024 een bezoek aan het hoofdkantoor van Huawei in Shenzhen. Daar ontmoette hij Jeff Wang, senior vice-preside...

Belanghebbenden uit de Agrarische Sector zijn op 22 maart jongstleden door het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) uitgenodigd voor een voorbereidings bijeenkomst met betrekking tot de aankomende Agrarische Beurs 2023. De meerderheid van hen gaf aan de Agrarische Beurs 2023 te zullen ondersteunen.

Wegens bijzondere omstandigheden is de beurs in overleg met de belanghebbenden, Lions Club Kwatta en LVV verschoven naar 5, 6 en 7 mei 2023. De beursbezoekers zullen een innovatieve Agrarische beurs gepresenteerd krijgen. Aan het toegangsbewijs zijn  lotnummers gekoppeld, waarbij bezoekers als hoofdprijs tickets naar Miami en Curaçao kunnen winnen.

Aan de beurs is ook een Landbouw tentoonstelling en een duck curry competitie  gekoppeld. De winnaars komen respektievelijk in aanmerking voor landbouw equipment en een afvaardiging door de Lions naar de Internationale Duck Curry Competition eind mei.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVoorbereidingsbijeenkomst ivm Agrarische beurs