maandag 8 augustus 2022
26.6 C
Paramaribo
16.6 C
Amsterdam
0
(0)

Man overlijdt nadat boomtak op hem valt

lees ook ...

Minister Ramadhin wil verpleegkundigen in Suriname houden

In de afgelopen periode hebben veel verpleegkundigen Suriname verlaten om ergens anders hun krachten te geven. Daarom worden er vanuit de overheid diverse mogelijkheden bekeken om de braindrain tegen ...

De 38-jarige Jonneson Lamafoe overleed op dinsdag 16 februari op de polikliniek van de Medische Zending te Kwakoegron na zwaar zwaar verwond te zijn geraakt aan het hoofd door een omgevallen boomtak. De politie van Zanderij kreeg die middag een melding dat een tak van een boom op het hoofd van een man was gevallen te Kwakoegron in het district Brokopondo. Het slachtoffer Jonneson die zich met zijn zwager in het gebied bevond om bomen om te hakken, werd per eigen gelegenheid afgevoerd naar de poli van de Medische Zending te Kwakoegron.

Een half uur na aankomst op de poli van de Medische  Zending kwam Jonneson ten gevolge van de opgelopen verwondingen te overlijden. Uit het onderzoek kwam naar voren dat de mannen zich naar het gebied begaven voor het omhakken van bomen. Terwijl de zwager nog uitkeek naar bomen die zij konden vellen, begon Jonneson met een machine een boom om te hakken. Zijn zwager hoorde op een bepaald moment de machine niet meer en liep terug in de richting van Jonneson die hij niet meer aanspreekbaar aantrof met een tak en de kettingzaag naast zich. Jonneson’s zwager ging direct op zoek naar hulp die hij vond in enkele mannen die het slachtoffer hielpen af voeren naar de plaatselijke polikliniek, alwaar hij na een half uur het leven liet.

Het ontzielde lichaam van Jonneson Lamafoe is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMan overlijdt nadat boomtak op hem valt