woensdag 31 mei 2023
31.8 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
5
(1)

Man overlijdt in Nieuw Aurora bij omhakken boom

lees ook ...

Leerlingen Alexander Sweetschool leren planten bij LVV

De leerlingen van de Alexander Sweetschool hebben op woensdag 24 mei een bezoek gebracht aan het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV), waar ze hebben geleerd hoe ze planten kunnen verbo...

De politie van het bureau Atjoni kreeg op donderdag 27 april 2023 melding dat een man op 24 april bij het omhakken van een boom in het dorp Nieuw Aurora aan de Boven Suriname rivier in het district Sipaliwini is komen te overlijden. Het bleek te gaan om de 35 jarige G.R.

De verschillende eenheden werden ingeschakeld en deden de locatie aan voor onderzoek. Volgens het voorlopige onderzoek is door de politie geconstateerd dat G.R. met zijn bromfiets op maandag 24 april 2023 naar zijn kostgrond was vertrokken voor houtkap werkzaamheden. Bij die gelegenheid moet vermoedelijk een boom die door andere bomen waren meegetrokken op zijn achterhoofd zijn gevallen met voor hem het noodlottige gevolg.

In afwachting op het besluit van het Openbaar Ministerie is het dorpsbestuur op donderdag 27 april 2023 ertoe overgegaan tot de begrafenis van het slachtoffer.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMan overlijdt in Nieuw Aurora bij omhakken boom