donderdag 8 december 2022
25 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

Man overlijdt bij eenzijdig ongeluk

lees ook ...

Linscheer is awaiting the President’s orders

Melvin Linscheer, the president's security adviser, has no intention of making a significant response to remarks made by Ronnie Brunswijk, head of the ABOP and vice president, during a Perjajah Luhur ...

De politie maakte vandaag bekend dat bij een een zijdig verkeersongeval de 23-jarige autobestuurder John Persaud op vrijdag 18 december na een eenzijdig verkeersongeval  is overleden.

De politie van het bureau Jarikaba kreeg op vrijdag 18 december 2020 een melding dat een auto in een trens langs de Padiweg te Jarikaba was beland. Bij aankomst van de politie was het voertuig ondersteboven en voor meer dan de helft in de diepte terwijl een meisje in het water lag.

Het is omstanders gelukt om, het meisje en een vouwspersoon die nog in het voertuig was, te redden. Het lichaam van John werd ook uit de goot gehaald maar hij vertoonde geen tekenen van leven. Een poging tot reanimatie heeft geen vruchten afgeworpen.

Onderzoek wees uit dat John met zijn vrouw S.C. en zijn dochter W.J. over de Padiweg reden. Zij kwamen vanuit de richting van de Jarikabaweg gaande in die van de rotonde van de Vijfde Rijweg. Bij het beschrijven van een rechtse bocht verloor de autobestuurder ter hoogte van pand no.20 de controle over de besturing van zijn voertuig. Hij geraakte van de weg en reed tegen een EBS-mast op, waardoor het voertuig over de kop sloeg en vervolgens in een goot aan de andere kant van de weg, belandde.

Met behulp van een kraanwagen werd de auto uit de trens gehaald. Een ingeschakelde arts stelde de dood van John vast. Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd het ontzielde lichaam van John afgestaan aan de nabestaanden. Het voertuig dat zware materiële schade vertoond is voor herkeuring in beslag genomen.

Moeder S. en dochter W. hebben beide letsels opgelopen, maar de moeder wenste niet medisch te worden behandeld. De dochter werd met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMan overlijdt bij eenzijdig ongeluk