maandag 15 juli 2024
24 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
0
(0)

Man overleden na aanrijding met personenauto

lees ook ...

Opening International Mall of Suriname groot succes met drie...

De International Mall of Suriname (IMS) is officieel geopend met een driedaags festival van 5 tot 7 juli, gevierd met muziek, eten, cultuur en entertainment aan de Ringweg Zuid. President Chandrikaper...

R.O. (62) is zaterdag bij een aanrijding op de hoek van de Hendrik- en Koningspalmstraat ter plekke overleden nadat hij geen voorrang verleende aan een personenauto.

De politie van het bureau Uitvlugt reageerde op de melding van het dodelijke verkeersongeval en trof de levenloze bromfietser op het wegdek aan.

Uit het voorlopige politieonderzoek blijkt dat de bromfietser, R.O., over de Hendrikstraat reed vanuit de richting van de Derde Rijweg en op weg was naar de Biharielaan. De autobestuurder, J.M. (40), reed in de tegenovergestelde richting.

Bij het beschrijven van een bocht nabij de kruising met de Koningspalmstraat verleende de bromfietser geen voorrang aan het rechtdoorgaande verkeer, wat resulteerde in de aanrijding met de personenauto. Door de impact was het slachtoffer vrijwel op slag dood. Een arts stelde officieel zijn overlijden vast, aldus de politie Public Relations.

Het lichaam van J.M. is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMan overleden na aanrijding met personenauto