zaterdag 10 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
0
(0)

Man laat leven bij verkeersongeluk op de Oost-West verbinding

lees ook ...

24 arbeidsinspekteurs geslaagd van de opleiding

De vierentwintig aspirant arbeidsinspecteurs die hebben deelgenomen aan de negen maanden durende opleiding tot junior-arbeidsinspecteur, hebben de opleiding met succes afgerond. Op vrijdag 02 juni 202...

Op de Oost-Westverbinding vond er in de middag van donderdag 09 juni jongstleden een verkeersongeluk plaats, waarbij de 59-jarige Armand Cotin het leven heeft gelaten. Het bleek om een eenzijdig verkeersongeval te gaan. Rond negen minuten voor twee in de middag kreeg de politie van het bureau Richelieu de melding van het verkeersongeval.

Op bovengenoemde weg ter hoogte van de Oleanekreek was een auto tegen de leuning van de brug opgereden en er was sprake van zware persoonlijke ongelukken. Toen de politie ter plaatse arriveerde, vertoonde Armand geen teken van leven meer. Een arts stelde de dood van de man vast. Een andere manspersoon, Bertony C. (45) liep letsels op en moest medisch worden behandeld. Armand en Bertony zouden tijdens het eenzijdig verkeersongeval, met het voertuig waarin zij zaten, tegen de linker brugleuning zijn opgereden.

Het tweetal reed over de Oost-West verbinding, komende vanuit de richting van Tamanredjo, gaande in de richting van Canawapibo. Het vermoeden bestaat dat de bestuurder ter hoogte van km 24 door onbekende redenen de controle over het stuur moet hebben verloren. Daarbij botste het voertuig tegen de ijzeren leuning van de brug met voor Armand het noodlottige gevolg.

De twee slachtoffers waren voor de komst van de politie al uit de auto gehaald. Volgens omstanders moet Bertony de vermoedelijke bestuurder van de auto zijn geweest. Bertony die niet in het bezit is van een rijbewijs ontkent het voertuig te hebben bestuurd. De materiële schade van het voertuig is aanzienlijk en is door de politie in beslag genomen.

Het ontzielde lichaam van Armand is in opdracht van het Openbaar Ministerie (O.M.) ter obductie in beslag genomen. De vermoedelijke bestuurder Bertony is na medische behandeling ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMan laat leven bij verkeersongeluk op de Oost-West verbinding