zondag 19 mei 2024
27.7 C
Paramaribo
21.9 C
Amsterdam
4
(2)

Man krijgt ruzie met zijn vrouw en lost schot

lees ook ...

Fataal verkeersongeval eist leven van moeder en zoon

Vanmorgen heeft een tragisch verkeersongeval aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg het leven geëist van een moeder, Charlene D. (31), en haar 5-jarige zoon. Het incident vond plaats toen de autobestuurde...

De politie van het bureau Uitvlugt kreeg op dinsdag 25 oktober een melding dat er vermoedelijk schoten waren gelost aan de Leysweg, waarna zij de plek aandeden voor onderzoek. Zij constateerden dat het om een man/vrouw kwestie ging, waarbij de vermoedelijke verdachte Soeradj, S. in een woordenwisseling was geraakt met zijn echtgenote.

De vrouw van Soeradj werd niet ter plekke aangetroffen. Er werd een onderzoek ingesteld in de woning en de auto van Soeradj, naar het wapen dat het schot gelost moest hebben  Het wapen werd niet gevonden en er werden ook geen hulzen op het voorerf van de man gevonden.

De politieambtenaren wendde zich vervolgens tot de buurman Steven L. die aangaf dat de echtgenote van Soeradj uit veiligheidsoverwegingen in zijn woning was. Zowel de echtgenote als Steven gaven de wetsdienaren te kennen dat zij schoten hebben gehoord.

De echtgenote wenste echter geen aangifte tegen haar echtgenoot Soeradj te willen doen. Met assistentie van de politie kon de vrouw haar lijfskleren nemen, waarna de politie het adres verliet. Gelet op het feit dat Soeradj heeft kunnen waarnemen waar zijn echtgenote zich na de woordenwisseling schuilhield, heeft hij na het vertrek van de politie, Steven bedreigd.

De buurman deed op woensdag 26 oktober aangifte van deze bedreiging tegen de verdachte Soeradj. Soeradj werd opgespoord en is op dinsdag 01 november door de politie aangehouden. Hij werd voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie heengezonden. De afdeling Recherche Paramaribo is belast met het onderzoek in deze zaak.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMan krijgt ruzie met zijn vrouw en lost schot