donderdag 25 april 2024
24.4 C
Paramaribo
3.7 C
Amsterdam
5
(1)

Man overleeft ongeluk met hoogwerker niet

lees ook ...

Minister Ramadhin; hark yu eygi dyari fos yu taki fu di f’mi...

Schoenmaker hou je bij je leest, of uit het Surinaams vertaald is de boodschap voor de minister van Volksgezondheid: Amar Ramadhin, hark je eigen tuin voor je praat over de mijne. Over de hele kust...

Een 56-jarige man heeft vrijdag in Suriname het leven gelaten bij een bedrijfsongeval te Meerzorg ter hoogte van Tamansari. Het voorlopige onderzoek wees uit dat de arbeider plaats had genomen in een hoogwerker machine, die digitaal werd bediend. Op een bepaald moment was de machine ongeveer 7 meters hoog van de stalen balk van het dak van het pand.

Hij werd geperst door de bovenrand van de hoogwerker machine en de onderkant van de stalen balk. Het digitaal systeem aan de hoogwerker machine werd alarmerend automatisch stopgezet en trok de aandacht van de overige medewerkers. Zij spoedden zich naar de machine en troffen de man die geen teken van leven meer vertoonde, bekneld aan.

Toen de politie van het bureau Meerzorg, na de melding van het Command Center, de locatie van het bedrijfsongeval aandeed werd de man bekneld aangetroffen op de hoogwerker machine. Het slachtoffer vertoonde geen teken van leven meer. Een arts stelde de dood vast.

Het ontzielde lichaam is na overleg met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden. Het onderzoek in deze zaak wordt door de politie van Meerzorg voortgezet.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMan overleeft ongeluk met hoogwerker niet