Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Man dood aangetroffen onder poort

Geplaatst

op

door

De 55-jarige Marc Jean Kesnel is op 19 september door de eigenaar van een pand op Leiding 8, dood aangetroffen onder een poort. Na een telefonische melding heeft de politie van bureau Leiding 9A de plek aangedaan voor onderzoek. Een ingeschakelde arts heeft de dood vastgesteld.

Onderzoek van de politie heeft uitgewezen, dat de poort vermoedelijk de avond ervoor op de man moet zijn gevallen met voor hem het noodlottige gevolg. De eigenaar heeft verklaard, dat Kesnel al 9 tot 10 jaar als landbouwer in dienst bij hem was en in achterwoning woonde. Iedere avond na zijn werkzaamheden begaf de man zich naar de winkel om alcohol te drinken. Vermoedt wordt dat hij op 18 september in beschonken toestand naar huis is teruggekeerd. De poort die vrij zwaar is, moet vermoedelijk door tot nog toe onbekende reden op hem zijn gevallen.

De eigenaar die in de voorste woning verblijft, belde Kesnel omstreeks negen uur ‘s morgens op, maar kreeg geen gehoor. Hij is toen op zoek gegaan naar zijn arbeider en trof hem levenloos onder de poort aan. Het ontzielde lichaam van Kesnel is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen, meldt de politie Public Relations. 

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Tommie Christaan in Surinaamse video clip van Damaru

Geplaatst

op

door
Lees verder

Suriname

Hoofd Luchtvaartdienst ontheven

Geplaatst

op

door

Het hoofd van de Luchtvaartdienst, Faizel Baarn, is met onmiddellijke ingang uit zijn functie ontheven. In het voorbije weekend is het besluit bekrachtigd tijdens een vergadering op het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C).

Zijn buitenfunctiestelling houdt direct verband met de verdwijning van het tweemotorig vliegtuig. Het toestel is op 12 oktober vanaf het vliegveld Zorg en Hoop opgestegen. Kort daarna is het radiocontact met de luchtverkeersleiders verbroken.

Als eindbestemming was Curaçao opgegeven. In het toestel zaten er vermoedelijk twee personen. Contact tussen Suriname en buitenlandse luchtverkeersdiensten heeft aan het licht gebracht, dat het vliegtuig niet in Curaçao is aangekomen. Formeel wordt dit toestel als “vermist” aangemerkt.

Lees verder

Meest gelezen

X