donderdag 8 december 2022
29.2 C
Paramaribo
3.9 C
Amsterdam
0
(0)

Man die probeerde cocaïne te smokkelen is aangehouden op de luchthaven

lees ook ...

Minister van JUSPOL bezoekt Openbaar Ministerie

Minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie bracht op dinsdag 06 december jongstleden voor het eerst in zijn zittingsperiode fysiek een kennismakingsbezoek aan het Openbaar Ministerie(OM).  Min...

Ronald M. (65) heeft voor de tweede keer geprobeerd cocaïne het land uit te smokkelen. Woensdag is hij weer aangehouden door het Bestrijding Internationale Drug (BID) team op de Johan Adolf Pengel Internationale Luchthaven.  Hij had  9.480 gram cocaïne verborgen in zijn koffer om het land uit te smokkelen.

Ronald heeft de Nederlandse nationaliteit, verplaatst zich in  een rolstoel, en stond op vertrek naar Nederland. Tijdens  de controle is hij ontmaskerd. Het spul zat verborgen in  dozen met poedermelk en agar agar.

Ronald M. die in Nederland woont, werd eerder ook voor drugssmokkel op de luchthaven aangehouden. Hij is ook deze keer overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade van de politie. Bij de voorgeleiding verklaarde de man, dat hij een pakket voor iemand moest ophalen in Suriname. Hangende het onderzoek is de drugssmokkelaar na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld, aldus de afdeling Public Relations van de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMan die probeerde cocaïne te smokkelen is aangehouden op de luchthaven