woensdag 17 juli 2024
28 C
Paramaribo
21.3 C
Amsterdam
5
(1)

Man die 09-jarige aanreed, is aangehouden

lees ook ...

Jenny Simons nieuwe NDP-voorzitter; Desi Bouterse nu erevoor...

Jennifer (Jenny) Simons is vanaf zaterdag de nieuwe voorzitter van de Nationale Democratische Partij (NDP), de grootste oppositiepartij in Suriname. Zij is hiermee niet alleen de eerste vrouwelijke vo...

De 46- jarige automobilist A.L. werd op vrijdag 22 september 2023 door de politie van het bureau Livorno aangehouden. A.L. wordt ervan verdacht in de maand januari 2023 een 09-jarig meisje aan de Slagbalstraat in het ressort Livorno te hebben aangereden.

Na de aanrijding stapte de man uit zijn voertuig om te kijken wat er met het slachtoffertje was gebeurd, maar toen de ouders van het meisje ter plekke arriveerden, reed A.L. weg zonder achterlating van zijn gegevens. De verdachte werd een aantal keren op zijn woonadres opgespoord, zonder het gewenste resultaat.

De doorrijder deed op 22 september 2023 niets vermoedend het politiebureau aan voor het inwinnen van informatie. Hij zou daarbij positief herkend zijn door de wetsdienaren, die direct aanhielden. Inmiddels heeft hij toegegeven het meisje te hebben aangereden.

Uit de adminstratie is gebleken dat het rijbewijs van de A.L. reeds enige tijd was ingevorderd en dat hij niet mocht deelnemen aan het verkeer. Ook het voertuig waarmee hij het slachtoffertje had aangereden, heeft hij verkocht.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte A.L. door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMan die 09-jarige aanreed, is aangehouden