maandag 15 juli 2024
33 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
0
(0)

Man aangehouden voor bedreiging en mishandeling van zoon

lees ook ...

Leden CHS en OKB beëdigd door president Santokhi

Op basis van grondwettelijke bevoegdheid zijn leden en plaatsvervangende leden van het Centraal Hoofdstembureau (CHS) en het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB) beëdigd op het presidentieel paleis, door pr...

De politie van het bureau Livorno heeft S.M. (45) aangehouden op beschuldiging van bedreiging. Zijn zoon, M.S. (17), heeft aangifte tegen hem gedaan. De tiener verklaarde aan de politie dat zijn vader, die verslaafd is aan alcohol, hem herhaaldelijk met de dood heeft bedreigd en jarenlang heeft mishandeld.

Het incident vond plaats toen de tiener het voertuig van zijn buurman aan het controleren was. Plots voelde hij de hand van zijn vader op zijn schouder. Ondanks zijn angst voor zijn vader, vroeg hij hem zijn hand weg te halen. Dit leidde tot een gewelddadige reactie van de vader, die zijn zoon in het gezicht sloeg, aldus de politie Public Relations.

Door de klap begon het slachtoffer uit zijn neus te bloeden. Hij werd door zijn moeder naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis gebracht voor medische behandeling, waarna hij aangifte tegen zijn vader deed.

De verdachte S.M. is, in afwachting van verder onderzoek, na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMan aangehouden voor bedreiging en mishandeling van zoon