dinsdag 27 september 2022
29.4 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
5
(1)

Mammoetvlaggen gehesen in verband met jaarrede

lees ook ...

 Roemer: CBvS has limited intervention under circumstances

Based on the agreement with the International Monetary Fund (IMF), the Central Bank of Suriname (CBvS) can only intervene to a limited extent from international reserves.  This is only possible un...

Met het oog op de jaarrede die op 1 oktober plaatsvindt in De Nationale Assemblee zijn er vrijdag op drie locaties in het land mammoetvlaggen gehesen door de Wegenautoriteit Suriname. President Chandrikapersad Santokhi zal tijdens deze vergadering een uiteenzetting geven van het te voeren beleid. 

Op die dag zullen door de regering de ontwerpbegrotingen voor het dienstjaar 2022 worden aangeboden aan het parlement. De vlaggen symboliseren vaderlandsliefde. Het hijsen van de vlaggen heeft ceremonieel plaatsgevonden met militaire eer.

Lloyd Playfair, hoofd planning van de Wegenautoriteit Suriname, zegt dat de vlaggen zijn gehesen in samenwerking met het Nationaal Leger en het Korps Politie Suriname. De kolossale vlaggen wapperen op de rotondes aan de Van ’t Hogerhuysstraat, de Jagernath Lachmonstraat en aan de dokter Sophie Redmondstraat, nabij het Kabinet van de Vicepresident.

De bedoeling is om ook op het kruispunt te Zanderij bij de afslag naar de Johan Adolf Pengel Internationale Luchthaven een vlag te plaatsen. De vlaggen zullen op 4 oktober worden gestreken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMammoetvlaggen gehesen in verband met jaarrede