maandag 4 maart 2024
29 C
Paramaribo
11.4 C
Amsterdam
3
(2)

Maleisisch bedrijf heeft belangstelling voor palm- en goud sector

lees ook ...

OM Suriname betreurt onjuiste berichtgeving over petitieontv...

Het Openbaar Ministerie Suriname (OM) heeft besloten om duidelijkheid te verschaffen naar aanleiding van recente onjuiste berichtgeving in de media betreffende de beweerde ontvangst van een petitie. H...

Vice President (VP) Ronnie Brunswijk ontving op dinsdag 14 maart, de KTS Group of Companies op zijn kabinet. KTS is geïnteresseerd in de oliepalm- en goud industrie van Suriname. 

Vertegenwoordigers van het Maleisisch bedrijf hebben tijdens het bezoek een uiteenzetting gegeven van hun activiteiten en hoe de staat Suriname daaruit voordeel kan halen.

Met ruim 60 jaar ervaring in onder andere de oliepalmindustrie wil de KTS Group zich verder uitbreiden naar Suriname die eveneens ervaring heeft in de olie-palmteelt. Ze kijken uit naar investerings- en samenwerkingsmogelijkheden op dat gebied.

VP Brunswijk, die zich openstelt voor lucratieve handelsovereenkomsten voor het land, heeft beloofd hun aanbod verder te bespreken binnen de regering. De delegatie stond onderleiding van Dato Henry Lau Lee Kong, KTS Group-directeur, Yang Lim Choom, Chen Xiaomin, Moriarty Kebin Charles, Wong Kie Huat Malaysia en Wui Pierre Lau Lee.

De minister van Natuurlijke Hulpbronnen David Abiamofo, de directeur Volkscommunicatie Humphrey Dundas, Harris Manorath en Wei Jiang waren bij de bespreking aanwezig.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMaleisisch bedrijf heeft belangstelling voor palm- en goud sector