vrijdag 24 maart 2023
28.3 C
Paramaribo
11.9 C
Amsterdam
0
(0)

Maleisisch bedrijf bespreekt interesse in Surinaamse oliepalmteelt met vp Brunswijk

lees ook ...

Bij ‘Alles plat’ winkels Suriname uit voorzorg gesloten

Op vrijdag 24 maart zullen er wederom protestacties plaatsvinden in Suriname, onder de noemer ‘Alles Plat’. Een aantal organisaties ondersteunen deze actie, maar de Winkelier- en Ondernemersvereniging...

De Maleisische KTS Group of Companies heeft interesse getoond in de oliepalmteelt in Suriname en is op zoek naar investerings- en samenwerkingsmogelijkheden op dat gebied. Onlangs werd de delegatie ontvangen op het Kabinet van Vicepresident Ronnie Brunswijk. De vertegenwoordigers van het bedrijf presenteerden tijdens het bezoek hun activiteiten en hoe Suriname daar voordeel uit kan halen.

Met meer dan 60 jaar ervaring in onder andere de oliepalmindustrie, wil de KTS Group zich verder uitbreiden naar Suriname, dat ook ervaring heeft in de oliepalmteelt. De vicepresident heeft beloofd het aanbod verder te bespreken binnen de regering, aangezien hij openstaat voor lucratieve handelsovereenkomsten voor het land.

De delegatie werd geleid door Dato Henry Lau Lee Kong, KTS Group-directeur, Yang Lim Choom, Chen Xiaomin, Moriarty Kebin Charles, Wong Kie Huat Malaysia en Wui Pierre Lau Lee. Vicepresident Brunswijk werd vergezeld door de minister van Natuurlijke Hulpbronnen David Abiamofo, directeur Volkscommunicatie Humphrey Dundas, Harris Manorath en Wei Jiang.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMaleisisch bedrijf bespreekt interesse in Surinaamse oliepalmteelt met vp Brunswijk