donderdag 28 maart 2024
29 C
Paramaribo
11.9 C
Amsterdam
0
(0)

Maleisisch bedrijf bespreekt interesse in Surinaamse oliepalmteelt met vp Brunswijk

lees ook ...

Vicepresident Brunswijk loopt mee voor bewustwording over sp...

Op donderdag 21 maart 2024 heeft vicepresident Ronnie Brunswijk op opmerkelijke wijze zijn steun betuigd aan mensen met een speciale hulpvraag. Dit deed hij door deel te nemen aan een bewustwordingslo...

De Maleisische KTS Group of Companies heeft interesse getoond in de oliepalmteelt in Suriname en is op zoek naar investerings- en samenwerkingsmogelijkheden op dat gebied. Onlangs werd de delegatie ontvangen op het Kabinet van Vicepresident Ronnie Brunswijk. De vertegenwoordigers van het bedrijf presenteerden tijdens het bezoek hun activiteiten en hoe Suriname daar voordeel uit kan halen.

Met meer dan 60 jaar ervaring in onder andere de oliepalmindustrie, wil de KTS Group zich verder uitbreiden naar Suriname, dat ook ervaring heeft in de oliepalmteelt. De vicepresident heeft beloofd het aanbod verder te bespreken binnen de regering, aangezien hij openstaat voor lucratieve handelsovereenkomsten voor het land.

De delegatie werd geleid door Dato Henry Lau Lee Kong, KTS Group-directeur, Yang Lim Choom, Chen Xiaomin, Moriarty Kebin Charles, Wong Kie Huat Malaysia en Wui Pierre Lau Lee. Vicepresident Brunswijk werd vergezeld door de minister van Natuurlijke Hulpbronnen David Abiamofo, directeur Volkscommunicatie Humphrey Dundas, Harris Manorath en Wei Jiang.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMaleisisch bedrijf bespreekt interesse in Surinaamse oliepalmteelt met vp Brunswijk