vrijdag 31 maart 2023
32 C
Paramaribo
10.3 C
Amsterdam
0
(0)

Majorie Kapel wil God danken en anderen bemoedigen

lees ook ...

Nederlandse Brigade-generaal Jan Hut ontmoet minister Mathoe...

Dit jaar voert het Commando Zeestrijdkrachten met het Korps Mariniers de Jungle Warfare (Instructor) Course uit in Suriname. In het kader hiervan bracht de Nederlandse brigade-generaal der mariniers, ...

Marjorie Kapel is in de Surinaamse gospelwereld  bekend als danseres. Twee jaar geleden kreeg zij een profetie, waarin zij liederen schreef en op die nummers danste. “Niet lang daarna kreeg ik de woorden, geïnspireerd door God’s Geest, en begon ik in 2020 met mijn eerste single onder de naam ‘Kong na eng’, vertelt de artiest.

Sinds vorig jaar besloot ze op de solotoer te gaan. Ondertussen heeft zij al nummers uitgebracht op reggae beat, salsa, lofprijzing, r&b en een zouk in combinatie met kaseko. De artiest heeft dit gedaan, omdat ze van variatie houdt.

Alle zes nummers heeft Kapel zaterdag uitgebracht  op de app ‘Mi lobi yu’. De titel hiervan is hetzelfde van één van de liederen. “Deze song heeft voor mij een diepe getuigenis, het is mijn eigen ervaring. Het gaat om wat de Heer voor mij heeft gedaan en ik wil Hem hiermee bedanken en vele anderen bemoedigen.”

De andere nummers hebben ook een positief thema, zoals het aanmoedigen van anderen, het loven en prijzen van de Heer en een getuigenis. “Ik wil met deze app de naam van de Heer verhogen en mensen bemoedigen, dat er dwars door alle ellende heen hoop is bij de Here Jezus.”

De artiest wil blijven dansen en zingen om de Heer te verhogen, omdat Hij haar met het talent heeft gezegend. Nu zij haar app uit heeft gebracht, zal zij het ruimte geven om bekend te worden. Zij gaat door en is nu bezig  een Worship Dance Experience te organiseren, die volgende maand moet plaatsvinden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMajorie Kapel wil God danken en anderen bemoedigen