zondag 26 mei 2024
28 C
Paramaribo
11.8 C
Amsterdam
3
(1)

Majoor R. Samuels neemt over van overste P. Wasimin bij de Militaire Politie

lees ook ...

OGA plant 125.000 bomen in alle districten met uitzondering ...

Het directoraat Openbaar Groen en Afvalbeheer (OGA) van het ministerie van Openbare Werken heeft het ambitieuze project ‘Planting One Million Trees in 5 Years’ gelanceerd. President Chandrikapersad Sa...

Het Korps Militaire Politie heeft een nieuwe leiding. Luitenant-kolonel Petrus Wasimin, die 40 jaar gediend heeft in het leger, droeg vol vertrouwen de leiding over aan Majoor Roy Samuels. De nieuwe leider is bewust van de verantwoordelijkheid die nu op zijn schouders rust. wasimin is dankbaar voor het vertrouwen dat in hem werd gesteld.

Majoor Samuels heeft al 39 jaar gediend bij het Korps Militaire Politie (KMP). Nu is hij van plan te werken aan de verdere discipline van het leger. Het imago moet voor hem terug.

Wasimin is ervan overtuigd dat Samuels de juiste man is, die verder kan gaan met het ingezet proces. Hij dankte de organisatie dankbaar voor het vertrouwen in hem gesled, en rekent erop dat ook aan de nieuwe commandant dezelfde ondersteuning gegeven zal worden.

Defensieminister Krishna Mathoera heeft de uitredende Wasimin ervaren als  een man die voorbeeldig zelfs onder  uitdagende omstandigheden, voorbeeldig was in zijn werk.

Kolonel Werner Kioe A Sen, bevelhebber van het Nationaal Leger, sprak vol lof over de inzichten van de uittredende Wasimin. Hij drukte de nieuwe commandant op het hart om vooral verjonging door te voeren bij het KMP en daarmee verzekerd te blijven van voortbestaan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMajoor R. Samuels neemt over van overste P. Wasimin bij de Militaire Politie