maandag 5 december 2022
23.8 C
Paramaribo
4.8 C
Amsterdam
5
(2)

Mai Tai wil ook show in Suriname

lees ook ...

Zorgpersoneel AZP in actie

Vandaag demonstreert het zorgpersoneel van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo bij de ingang van de Spoedeisende Hulp(SEH).  Vanaf afgelopen woensdag in men ‘spontaan in actie’ gegaan.  Dit is dus de...

Mait Tai werd als vrouwentrio opgericht in 1985. Weels, Mildred Douglas en Carolien de Windt boekten hiermee veel succes in de jaren tachtig en negentig. Ook op activiteiten van deze groep heeft covid-19 invloed gehad Hun jublieumshow “35 years of History” werd op 10 juni in Paradiso gepresenteerd en  werd een daverend succes. Douglas ging in 1989 voor een solocarriere. Nu is de groep met anderen aangevuld.

Mai Tai heeft tijdens de show de warmte van vrienden en familie ervaren. Nu bestaat de groep uit ‘Jetty’ Weels, De Windt en de achtergrondzangeressen Rowena Oemar, Nancy Zeefuik en Lisa Noya.

De muzikale begeleiding tijdens het jubilleumconcert kwam van de HAYP-band onder leiding van gitaris Alvin Lewis. Andere bevriende gastartiesten waren Berget Lewis en de Amerikaanse discozanger George McCrae, bekend van de nummer 1-hit ‘Rock Your Baby’ (1974). Hiphopartiest I Am Aisha, dochter van Weels. De Jubileumshow wil de groep ook in Suriname, hun geboorteland presenteren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMai Tai wil ook show in Suriname