zaterdag 27 november 2021
25 C
Paramaribo
3 C
Amsterdam
0
(0)

Maarten Luther Kingweg krijgt asfalteringslaag

lees ook ...

Santokhi: Suriname moet inhaalslag maken op ICT-gebied

Er gebeurt veel in de wereld op het gebied van ICT. Suriname heeft weliswaar een inhaalslag te maken, maar heeft door Covid-19 ook kunnen zien waar ze staat. Dit zei president Chandrikapersad Santokhi...

Morgen wordt gestart met de asfalteringswerkzaamheden aan de Martin Luther Kingweg en wel het gedeelte tussen Latour en het Tout Lui Fautkanaal. Morgen wordt de toplaag aan gebracht. De start hiervan zal ceremonieel plaatsvinden om 21.30 uur op de hoek van de Tout Lui Fautkanaalweg. Er staan toespraken van de OW-minister, DNA-leden en de DC van Wanica Zuid-Oost op het programma.

Kuldipsingh Infra is begin oktober gestart met de rehabilitatiewerkzaamheden op dit weggedeelte. Eerst is de slechte toplaag vergruist en daarna voorzien van een dunne laag asfalt. Nu komt de toplaag erop. Dit gedeelte van de Martin Luther Kingweg, ook bekend als de Highway, verkeerde de afgelopen jaren in een zeer slechte staat. Er werd van tijd tot tijd gelapt, maar dat maakte de situatie niet veel beter.

Door de vorige regering was er een aanvang gemaakt om deze weg vanuit de Afobakaweg opnieuw te asfalteren. Vanaf Tout Lui Faut tot Latour zou de weg ook verbreed worden tot eerst een 6-baans Highway en daarna een 4-baans Highway. Echter, de werkzaamheden kwamen tot het Tout Lui Fautkanaal en werden daarna stopgezet. Nu wordt door deze regering de weg geherasfalteerd, maar het blijft een 2-baans weg.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMaarten Luther Kingweg krijgt asfalteringslaag