donderdag 18 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
0
(0)

Maandag eerste wedstrijd van Inter Moegotapoe

lees ook ...

Wegafsluiting 17 augustus ivm rechtszitting

Het Korps Politie Suriname heeft bekend gemaakt, dat in verband met de te houden verdaagde zitting van het 08 decemberproces in hoger beroep, er op woensdag 17 augustus 2022, enkele wegen en kruisinge...

Maandag speelt Landskampioen Inter Moengotapoe  haar eerste wedstrijd in CFU Caribbean Club Championships. De wedstrijd is om 20.00u tegen Flames United FC uit St.Maarten.

De volgende ontmoeting is tegen Universidad O&M uit de Dominicaanse Republiek. Twee ploegen hebben zich teruggetrokken uit deze poule. Aanvankelijk waren er 4 ploegen. Inter Moengotapoe zit nu in een poule van 3 ploegen.

Flames heeft zaterdag verloren van Universidad met 11-1. De poulewinnaar alleen gaat over naar de volgende ronde. Inter Moengotapoe moest zonder trainer Jozef Joekoe afreizen, omdat hij besmet was met covid-19. Ook Huiswoud is uitgevallen bij aankomst. Het team doet het nu dus zonder Joekoe en Huiswoud.

Bij aankomst in Dominica is de speler Huiswoud positief getest. Eerder  vóór vertrek was de speler negatief getest. Hij moest in islotatie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMaandag eerste wedstrijd van Inter Moegotapoe