zondag 14 april 2024
24.7 C
Paramaribo
11.8 C
Amsterdam
0
(0)

LVV start officieel met grenspostbewaking

lees ook ...

President Santokhi verwelkomd met militair eerbetoon bij aan...

President Chandrikapersad Santokhi, is met een presidentiële delegatie gearriveerd in de Chinese hoofdstad Beijing voor een staatsbezoek op uitnodiging van de Chinese regering. Het gezelschap, inclusi...

Het heeft twaalf jaar geduurd om de afdeling Grenspostbewaking van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) daadwerkelijk te laten functioneren. Het werd een feit op woensdag jongstleden.

Grenspostbewaking moet controle houden op de wet- en regelgeving over de invoer of doorvoer van levende dieren en dier gerelateerde producten. Op die manier wil de regering voorkomen dat dierziekten, plagen etc worden binnengebracht.

Stolkertsijver, Zorg en Hoop internationale luchthaven en Johan Adolf Pengelluchthaven, maar ook Nickerie zijn officiële plaatsen waar men Suriname binnenkomt.

Buitengewone agenten van politie zullen herkenbaar aanwezig zijn op de eerste drie posten volgens dokter Faizal Winis, die onderdirecteur is van de Veterinaire Diensten. Nickerie is nog niet genoemd in deze.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLVV start officieel met grenspostbewaking