maandag 30 januari 2023
26.6 C
Paramaribo
5.7 C
Amsterdam
0
(0)

LVV start officieel met grenspostbewaking

lees ook ...

Leerlingen vullen vrije lesuren in met alcohol en drugsgebru...

De Majoors van Politie van het ressort Uitvlugt, R. Tevreden en R. Nibte, beiden buurtmanagers, kregen in de ochtend van maandag 23 januari een melding dat er een concentratie van leerlingen van de om...

Het heeft twaalf jaar geduurd om de afdeling Grenspostbewaking van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) daadwerkelijk te laten functioneren. Het werd een feit op woensdag jongstleden.

Grenspostbewaking moet controle houden op de wet- en regelgeving over de invoer of doorvoer van levende dieren en dier gerelateerde producten. Op die manier wil de regering voorkomen dat dierziekten, plagen etc worden binnengebracht.

Stolkertsijver, Zorg en Hoop internationale luchthaven en Johan Adolf Pengelluchthaven, maar ook Nickerie zijn officiële plaatsen waar men Suriname binnenkomt.

Buitengewone agenten van politie zullen herkenbaar aanwezig zijn op de eerste drie posten volgens dokter Faizal Winis, die onderdirecteur is van de Veterinaire Diensten. Nickerie is nog niet genoemd in deze.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLVV start officieel met grenspostbewaking