maandag 22 april 2024
30 C
Paramaribo
9.9 C
Amsterdam
5
(1)

LVV Regio West heeft nieuwe onderdirecteur

lees ook ...

Suriname-China banden versterkt: Santokhi keert hoopvol teru...

President Chandrikapersad Santokhi is veilig teruggekeerd in Suriname na een vruchtbaar staatsbezoek aan China. Op de Johan Adolf Pengelluchthaven werd het staatshoofd met militair eerbetoon ontvangen...

Op het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV), Regio West is er een nieuwe onderdirecteur aangesteld. Waarnemend Landbouwdirecteur, Soedeschand Jairam, droeg vrijdag de leiding van de dependance in het district Nickerie over aan Jamila Salarbax. Zij volgt Dewdath Ramnath op, die in november 2020 werd aangesteld als waarnemend onderdirecteur Landbouw van deze regio.

“Positief denken, met mekaar werken en vooral vergevingsgezind zijn tegenover mekaar zijn de ingrediënten voor een prettige en vlotte samenwerking op de werkvloer,” zei de waarnemend directeur.

Verder merkte hij op dat in deze tijd waar de voedseltekorten in de wereld steeds groter worden, waar zwaardere eisen worden gesteld voor voedselveiligheid en waar de roep van boeren om ondersteuning steeds luider klinkt,  er steeds een zwaardere verantwoordelijkheid rust op het ministerie van LVV. “Laten we samenwerken om successen te boeken,”  was de oproep van de waarnemend Landbouwdirecteur.

Onderdirecteur Salarbax is vanaf oktober 2017 in dienst van het ministerie en bezit een masters titel in de Landbouwkunde. De nieuwbakken onderdirecteur bedankte de leiding van het ministerie voor het in haar gestelde vertrouwen en beloofde nauw samen te zullen blijven werken met de staf en het personeel van Regio West.

Salarbax is de eerste vrouw die de leiding krijgt over regio west op het ministerie. Ook het district Coronie welke onder Regio West ressorteert heeft sinds vrijdag een ressortleider. Daar is Miquel Udenhout belast met de leiding.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLVV Regio West heeft nieuwe onderdirecteur