vrijdag 27 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
4
(1)

LVV-minister Sewdien bespreekt problemen Cevihas met vakbonden

lees ook ...

Sessie detecteren mensenhandel voor buurtmanagers

De nieuwe buurtmanagers van de verschillende regio’s hebben onlangs een sessie bijgewoond over het detecteren van slachtoffers van mensenhandel en het ontmantelen van criminele organisaties. Deze sess...

Minister Parmanand Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) heeft op 8 februari van gedachten gewisseld over de problemen die zijn ontstaan bij SAIL en Cevihas ten aanzien van aanlanding van Red Snapper door de Venezolaanse boten. Bij deze bespreking zaten aan de voorzitter van de vakcentrale C-47, Robby Berenstein en de vakbondsleiders van Cevihas, Dayanand Dwarka en de voorzitter van de Bumble Bee Werknemersbond (SAIL), Roy Haverkamp.

Tijdens de bespreking die constructief was, hebben partijen lijnen uitgezet om te komen tot een definitieve oplossing voor zowel SAIL als Cevihas, waarbij er geen negatieve effecten zullen zijn voor beide bedrijven. Dit zal de rust moeten doen wederkeren bij Cevihas.

De bond bij Cevihas diende vorige week een petitie in bij de LVV-minister, waarin ze hun onrust over genomen besluiten vanuit het ministerie kenbaar maakten. Partijen hopen deze week reeds tot oplossingen te komen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLVV-minister Sewdien bespreekt problemen Cevihas met vakbonden