zaterdag 13 augustus 2022
25.5 C
Paramaribo
18.1 C
Amsterdam
4
(1)

LVV-minister Sewdien bespreekt problemen Cevihas met vakbonden

lees ook ...

Suriname mag rekenen op US$ 3 miljoen steun van Japan

Suriname had via het ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS), vanwege de bijzondere wateroverlast landelijk, diplomatieke nota’s doen uitgaan v...

Minister Parmanand Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) heeft op 8 februari van gedachten gewisseld over de problemen die zijn ontstaan bij SAIL en Cevihas ten aanzien van aanlanding van Red Snapper door de Venezolaanse boten. Bij deze bespreking zaten aan de voorzitter van de vakcentrale C-47, Robby Berenstein en de vakbondsleiders van Cevihas, Dayanand Dwarka en de voorzitter van de Bumble Bee Werknemersbond (SAIL), Roy Haverkamp.

Tijdens de bespreking die constructief was, hebben partijen lijnen uitgezet om te komen tot een definitieve oplossing voor zowel SAIL als Cevihas, waarbij er geen negatieve effecten zullen zijn voor beide bedrijven. Dit zal de rust moeten doen wederkeren bij Cevihas.

De bond bij Cevihas diende vorige week een petitie in bij de LVV-minister, waarin ze hun onrust over genomen besluiten vanuit het ministerie kenbaar maakten. Partijen hopen deze week reeds tot oplossingen te komen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLVV-minister Sewdien bespreekt problemen Cevihas met vakbonden