woensdag 31 mei 2023
24.4 C
Paramaribo
10.5 C
Amsterdam
0
(0)

Lucille van Ommeren- Kerman heeft een rijke fantasie

lees ook ...

Verkeersbrigadiers nu ook op voortgezet onderwijs

Het voortgezet onderwijs heeft nu ook verkeersbrigadiertjes naast de lagere school. Op de Froweinschool is een pilot gestart dit schooljaar. Helmut Gezius voorzitter van het Korps Suriname Verkeersvri...

De 28-jarige Lucille van Ommeren–Kerman blijkt veel fantasie te hebben. Drie jaar geleden nam zij het besluit om schrijfster te worden. Haar eerste verhaal heeft zij vastgelegd in haar debuutthriller ‘Unfortunate Resemblance’. Het boek heeft zij in november 2020 uitgebracht, en het is heel goed ontvangen. Nu is zij gemotiveerd om verder te gaan. Zij wil nu twee thrillers uitbrengen. “Ik kan gewoon ergens zitten en als iets op dat moment gebeurt dan begin ik erop los te fantaseren,” zegt de nieuwe schrijfster.

“Het tweede verhaal is al af en is nu bij de beta readers voor feedback. Terwijl het wordt gelezen, werk ik door aan mijn derde verhaal”, meldt de auteur. Zij bruist van energie.

Zij heeft ook een  blog ‘Anastacia’s Words’, waar zij haar persoonlijke ontwikkeling deelt met belangstellenden.  De schrijfster heeft zoals vele anderen, ontdekt dat zij niet gelukkig is met het beroep, waarvoor zij afgestudeerd is. “Ik voelde me niet gelukkig in datgene wat ik deed”, bevestigt zij.

Haar voorganger  adviseerde haar  om na te gaan wat zij prettig vindt om te doen. Lezen is haar grote passie geweest als kind, maar zij realiseerde zich, dat dit in haar leven was verwaarloosd toen zij verder opgroeide. Zij pakte het weer op en ontdekte, dat zij ook zou willen schrijven.

Zij houdt van thrillers, daarom schrijft zij ook in deze genre. Haar boek is zowel in hardcopy als digitaal verkrijgbaar. Lucille woont momenteel met haar echtgenoot op het eiland Jamaica.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLucille van Ommeren- Kerman heeft een rijke fantasie