donderdag 8 december 2022
30.2 C
Paramaribo
2.4 C
Amsterdam
0
(0)

Louis Vismale viert ‘owru yari’ met dak- en thuislozen

lees ook ...

De moordenaar van Slivien Ritfeld

Het volgende bericht rouleert op social media. Soms zijn deze berichten gedeeltelijk waar, maar vaak is het de naakte waarheid. Het gaat over Slvien Ritfeld, eigenaar van club Satchmo en het bericht i...

Louis Vismale, voorzitter van Stichting 1 voor 12 heeft donderdag aan de vooravond van zijn jaardag zijn ‘owru yari’ gevierd met dak- en thuislozen in de binnenstad ter hoogte van Waterkant. Hij trakteerde deze groep op een hartige maaltijd onder het plezier van livemuziek.

“Vismale is er eentje die heeft begrepen wat Jezus heeft gezegd: Ik had honger en Gij heeft mee niet te eten gegeven en toen de discipelen vroegen wanneer zij Jezus geen eten hebben gegeven, antwoordde Jezus: Zo gauw je een hongerige eten geeft, heb je mij eten gegeven”, zei een dak- en thuisloze.

Vismale geeft aan dat hij bewust ervoor heeft gekozen om zijn owru yari met zijn vrienden aan de Waterkant te vieren. Hij zegt dat met godswil als zijn resocialisatieproject slaagt, dat hij zal kijken wie hij van de straat kan halen. “Ik ben trots. Mijn dag gaat goed, want mijn vrienden eten een portie rijst met pom. Ik ben god dankbaar dat ik dit heb kunnen doen. Ik ga er onverkort mee door”, aldus een dankbare en blije Vismale.

Vrijdag op zijn jaardag zal de 1 voor 12 voorzitter het kinderhuis Maria Hoeve trakteren met een maaltijd. Ook zal hij vier tablets overhandigen aan het tehuis. Op zo een manier wenst hij een bijdrage te leveren aan het onderwijzen van de kinderen. Vismale wordt 54 jaar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLouis Vismale viert ‘owru yari’ met dak- en thuislozen