zaterdag 1 oktober 2022
27.7 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
0
(0)

Lotusgroep schenkt scholencomplex ICT materiaal

lees ook ...

Bewoners Apoera kunnen gratis naar de tandarts

Deze week kunnen bewoners uit het dorp Apoera gratis gebruikmaken van medische- en tandheelkundige diensten. De diensten zijn onderdeel van de operatie 'Gran Mati', een civiel-militaire operatie van h...

De nieuw geopende scholengemeenschap Moengotapoe op 26 oktober jongstleden heeft ook een bijdrage van particulieren mogen ontvangen bij de inrichting. De Lotus Group uit NLen SU heeft het ICT-lokaal compleet ingericht. De organisatie schonk 15 computers en een complete camerabeveiliging aan het nieuwe scholencomplex.

“In aanwezigheid van de vicepresident Ronnie Brunswijk en de voorzitter van de Nationale Assemblee, Marinus Bee hebben wij dit bewerkstelligd”, zegt Sanjay Sewbaransingh, CEO van Lotus Group. Er is een speciaal computerlokaal ingericht voor de studenten, waar ze met alle plezier kunnen studeren op de computers. Sewbaransingh vindt het belangrijk dat de studenten ook in de gelegenheid worden gesteld computerlessen te kunnen volgen.

Verder is het gehele complex voorzien van een complete camerabeveiliging waardoor alle studenten, docenten en het personeel zich veilig kunnen voelen, bewegen en studeren. Vicepresident Brunswijk toonde zich zeer ingenomen en erkentelijk met deze schenkingen. Hij uitte dinsdag bij de opening van de school vol lof zijn waardering uit aan Lotus Group. Deze organisatie staat bekend om haar sociale projecten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLotusgroep schenkt scholencomplex ICT materiaal