woensdag 29 november 2023
26.1 C
Paramaribo
3.8 C
Amsterdam
0
(0)

Looproute President bij presentatie jaarbegroting vrijhouden

lees ook ...

Vader bekent moord op dochter en overlijdt in ziekenhuis

Vandaag is R.S. (60), die eerder had bekend zijn dochter A.S. te hebben vermoord, in het ziekenhuis overleden. Na zijn gruwelijke daad had hij een verdelgingsmiddel ingenomen. Op het moment dat hij we...

In verband met de presentatie van de jaarbegroting 2023/2024 op vrijdag 29 september aanstaande door de President van de Republiek Suriname, Chandrikapersad Santhokhi, wordt een beroep gedaan op de samenleving en in het bijzonder de media om zich niet te begeven op de looproute van de President vooral bij het inspecteren van de Erewacht en begroeten van het vaandel van het Korps Politie Suriname. U wordt gevraagd de looproute absoluut vrij te houden.

Gelet op de persvrijheid zullen de media in de gelegenheid worden gesteld hun werkzaamheden uit te voeren. De media zal ervoor moeten zorgdragen elkaar tijdens het uitoefenen van het mediawerk niet te hinderen en de instructies en de bevelen van de politie ter plaatse stipt op te volgen.

Voor een vlot verloop van uw media werkzaamheden, wordt u gevraagd een badge of legitimatie bij zich te hebben, zodat de politie een vlotte afhandeling heeft bij het uitvoeren van haar werkzaamheden op die dag.

Aldus, Politie Public relations.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLooproute President bij presentatie jaarbegroting vrijhouden