donderdag 8 december 2022
30.2 C
Paramaribo
2.4 C
Amsterdam
0
(0)

Lockdownpasjes worden vernieuwd

lees ook ...

Derde lid van artikel vier vergeten in wet BTW

In de wet van 12 oktober 2022, houdende vaststelling van een belasting over de toegevoegde waarde (Wet Belasting Toegevoegde Waarde 2022) is door een technische fout het derde lid van artikel 4 niet o...

Om misbruik van lockdownpasjes tegen te gaan en minder mensen op straat te hebben moeten alle houders van dispensatiebrieven zich opnieuw registreren. Dit geldt voor zowel bedrijven als individuen. De pasjes komen op 31 januari te vervallen. Deze mededeling deed minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie op de eerste Covid-19-persconferentie

De herregistratie heeft te maken met de verscherping en aangepaste methode van de controle door de politie. Houders van deze pasjes kunnen zich vanaf vandaag tot en met 15 januari registreren via de website covid-19.sr. Nieuwe aanvragen kunnen ook via dezelfde website geschieden.

Indien uw herregistratie in orde is bevonden, worden de personen opgenomen in het digitale bestand. De bevestiging van goedkeuring wordt per email doorgegeven.

Bij controle door de politie hoeven mensen die zich tijdens de lockdown-periode op straat bevinden slechts hun identiteitsbewijs en eventueel bedrijfspas overleggen. De politie zal strenger optreden tegen lockdownovertreders.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLockdownpasjes worden vernieuwd