vrijdag 5 maart 2021
25.6C
Paramaribo
1.1C
Amsterdam
0
(0)

Lockdownpasjes worden vernieuwd

lees ook ...

Eieren worden goedkoper in Suriname

De prijs van eieren in Suriname vertoont weer een dalende trend. Onlangs werd een rek eieren van dertig stuks nog voor rond de SRD 120 verkocht. Per stuk werd gemiddeld SRD 4 betaald voor een ei. Sind...

Om misbruik van lockdownpasjes tegen te gaan en minder mensen op straat te hebben moeten alle houders van dispensatiebrieven zich opnieuw registreren. Dit geldt voor zowel bedrijven als individuen. De pasjes komen op 31 januari te vervallen. Deze mededeling deed minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie op de eerste Covid-19-persconferentie

De herregistratie heeft te maken met de verscherping en aangepaste methode van de controle door de politie. Houders van deze pasjes kunnen zich vanaf vandaag tot en met 15 januari registreren via de website covid-19.sr. Nieuwe aanvragen kunnen ook via dezelfde website geschieden.

Indien uw herregistratie in orde is bevonden, worden de personen opgenomen in het digitale bestand. De bevestiging van goedkeuring wordt per email doorgegeven.

Bij controle door de politie hoeven mensen die zich tijdens de lockdown-periode op straat bevinden slechts hun identiteitsbewijs en eventueel bedrijfspas overleggen. De politie zal strenger optreden tegen lockdownovertreders.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLockdownpasjes worden vernieuwd